Στό νοσοκομείο ο frontman των Rolling Stones Mick Jagger

Στό νοσοκομείο ο frontman των Rolling Stones Mick Jagger

March 31, 2019 0 By aigaiokalimera.gr

Οι Rolling Stones ανέβαλαν μια περιοδεία τους στις ΗΠΑ και στον Καναδά, ανακοίνωσε εχθές ο τραγουδιστής τους Mick Jagger προσθέτοντας: “θα προσπαθήσω πολύ σκληρά να επιστρέψω στη σκηνή το συντομότερο δυνατό”.

Το περιοδικό Rolling Stone ανέφερε, επικαλούμενο τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του συγκροτήματος, ότι η περιοδεία αναβλήθηκε εξαιτίας την ανάγκης του Τζάγκερ για ιατρική φροντίδα.

“Οι γιατροί συμβούλευσαν τον Mick Jagger να αναρρώσει πλήρως ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό”, είπε ο ίδιος.

Οι θεράποντες ιατροί ενημέρωσαν τον Mick Jagger ότι δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει περιοδεία αυτό το διάστημα και του συνέστησαν να αναρρώσει πλήρως πριν επιστρέψει στη σκηνή. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βρετανός καλλιτέχνης.

«Δυστυχώς σήμερα οι Rolling Stones αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν την αναβολή των επερχόμενων συναυλιών τους σε ΗΠΑ / Καναδά», ανέφερε το συγκρότημα σε ανακοίνωσή του.

«Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που προκλήθηκε σε όσους έχουν εισιτήρια για τα shows, όμως επιθυμούμε να διαβεβαιώσουμε τους οπαδούς να κρατήσουν τα εισιτήρια, καθώς θα ισχύουν για τις συναυλίες που θα προγραμματιστούν εκ νέου, οι ημερομηνίες των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα.»

«Ο Mick έχει ενημερωθεί από τους γιατρούς ότι δεν μπορεί να πάει σε περιοδεία αυτή τη στιγμή, καθώς χρειάζεται ιατρική περίθαλψη. Οι γιατροί του συνέστησαν να αναρρώσει πλήρως ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό.» 

[ΠΗΓΗ]