Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Προβολή της Σύρου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1

Προβολή της Σύρου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1

0

Η τηλεοπτική προβολή της Σύρου συνεχίζεται δυναμικά! Αυτή τη φορά από τους δέκτες του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά.

          Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΝΤ1 και «Το Πρωινό» που επέλεξαν το νησί μας για το κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν της εκπομπής, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον δημοσιογράφο Χρήστο Νέζο και στους Κωνσταντίνο Καρλάφτη και Ανέστη Μουτάφη, οι οποίοι, μέσω ζωντανής σύνδεσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, παρουσίασαν στο τηλεοπτικό κοινό όμορφες εικόνες, μελωδίες, γεύσεις και αρώματα του τόπου μας.

          Για την πολύτιμη συμβολή τους και την άριστη συνεργασία τους με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κουταβά και το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης στην προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης της Σύρου στην τουριστική αγορά, ευχαριστούμε εγκάρδια την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajet και το πρακτορείο Κωνσταντίνος Γαβιώτης, το ξενοδοχείο Ηλέκτρα, τα εστιατόρια Πέτρινο, Αχλάδι, το bar- reasturant CIEL, τις επιχειρήσεις Μαϊστράλι Car Rental, το λουκουμοποιείο Κανακάρης, το Μακρυωνίτης Distillery, την κρεαταγορά Ρουσσουνέλος, το τυροκομείο Τυροσύρα, το Οινοποιείο Παρακόποις και τους μουσικούς Ελπίδα Γαδ, Αντώνη Κονσολάκη, Κώστα Φιλίππου, Αντώνη Μαραγκό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ