Αρχική ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ Πάτμος βοήθεια στην τετράχρονη Ιόλη που νοσηλευεται στο “Ελπίδα”

Πάτμος βοήθεια στην τετράχρονη Ιόλη που νοσηλευεται στο “Ελπίδα”

0

 

Φιλανθρωπική Κίνηση παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στο FB για την τετράχρονη Ιόλη, από συλλόγους και μεμονωμένα άτομα.

Το παρακάτω ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΛΗ   έστειλε στην εφημερίδα μας ο σύλλογος Η Πάτμος των Χρωμάτων / Patmos of Colours, όπου αναφέρει και από τι ακριβώς πάσχει. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.

Η μικρή Ιόλη Θαλασσία, κόρη του Ιάκωβου Πιτσικάλη και της Δάφνης Παυλίδη, είναι τεσσάρων ετών και πρέπει άμεσα ν’ αντιμετωπίσει μια πολύ βαριά ιατρική νόσο, που λέγεται ΓΛΕΙΩΜΑ ΟΠΤΙΚΟΥ ΧΙΑΣΜΑΤΟΣ. Η μητέρα της Δάφνη, την συνοδεύει κάθε στιγμή. Τώρα νοσηλεύεται στο ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» και το κόστος της ενδεδειγμένης θεραπείας, είναι απαγορευτικό για τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας της.

Εδώ και πολλά χρόνια η Δάφνη είναι δασκάλα πιάνου για δεκάδες παιδιά από την Πάτμο μέσω του Συλλόγου « Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ » και έχει έχει δώσει την ενέργεια και την αγάπη της για την μουσική, σε περισσότερα από εκατό παιδιά τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα, οφείλουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και την ανθρωπιά μας και γι’ αυτό θέλουμε να σας κινητοποιήσουμε, ώστε να βοηθήσουμε την οικογένειά της σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Για να στηρίξουμε την οικογένεια της Iόλης κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς περιόδου φροντίδας, ο Σύλλογος διοργανώνει, ως πρώτη ενέργεια συμπαράστασης, το ΄΄Patmos OCEAN SWIM 2018΄΄ που θα γίνει την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι στην παραλία του Γροίκου.

Όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να καταθέσει χρήματα (1) στον Τραπεζικό λογαριασμό της Δάφνης Παυλίδη ή (2) στον Τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου, αναφέροντας ότι πρόκειται για την Ιόλη:

(1) Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ

Δικαιούχος: Δάφνη Παυλίδη

Iban: GR30 0110 1250 0000 1254 9917 297

(2)Τράπεζα: EΘΝΙΚΗ

Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ “Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ”

Iban: GR76 0110 4580 0000 4585 4003 766

Σας ενημερώνουμε τέλος ότι, θα υπάρχουν εβδομαδιαία Δελτίου Τύπου, σχετικά με την πορεία της υγείας της μικρής Ιόλης και τη συγκέντρωση των χρημάτων που κατατέθηκαν, ενώ όποιος δωρητής επιθυμεί αποδεικτικό καταβολής θα του χορηγηθεί από το Σύλλογο.

Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Πηγή: Patmostimes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ