Νίκος Λειβαδάρας – Το πλοίο των “Ανοιχτών Οριζόντων” ταξιδεύει για το Λιμάνι της επόμενης ημέρας για την Σύρο (Φώτο)

Νίκος Λειβαδάρας – Το πλοίο των “Ανοιχτών Οριζόντων” ταξιδεύει για το Λιμάνι της επόμενης ημέρας για την Σύρο (Φώτο)

March 14, 2019 0 By aigaiokalimera.gr

Το απόγευμα της Τετάρτης  η έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία  ηταν κατάμεστη απο κόσμο στην προεκλογική συγκέντρωση  του υποψηφίου Δημάρχου του Δημου Συρου -Ερμούπολης Νίκου Λειβαδάρα.

«Αγωνιζόμαστε ώστε η Επόμενη Μέρα να μας βρει όλους ενωμένους και προσανατολισμένους στον κοινό μας σκοπό που δεν είναι άλλος από την ευημερία του νησιού μας ανέφερε ο Επικεφαλής του Συνδυασμού ” Ανοιχτοί ορίζοντες για τη Σύρο”, συμπληρώνωντας  επίσης ότι  θα συνεχίσουμε τον αγώνα ώστε  η Επόμενη Μέρα να είναι η αρχή μιας νέας αντίληψης για την τοπική αυτοδιοίκηση στο νησί μας όπου η συνεργασία, ο διάλογος και η συναίνεση θα αποτελούν τον οδηγό όλων των ενεργειών μας.

Την επόμενη μέρα των επερχόμενων εκλογών, δημιουργείται ένα νέο περιβάλλον, που ενισχύει τη δημοκρατία στις αποφάσεις των τοπικών κοινοτήτων, ένα περιβάλλον μεγαλύτερης ευθύνης για όλους μας.

 

Επίσης ο Κ.Λειβαδάρας ανέπτυξε το πρόγραμμα και των σχεδιασμό για όλα τα έργα που υπάρχουν στο πρόγραμα του συνδυασμού  για τα χωριά της Αζολίμνου, της Βάρης του Γαλλησά αλλα και του Φοίνικα , αλλα και άλλες ενέργειες πρός όφελων των δημοτών όλων των χωριών του Νησιού μας.

Τέλος παρουσίασε  τους 35+1 νέους υποψηφίους  συμπληρωνοντας κατα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το ” πολύχρωμο” ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού.