Αρχική WEBTV - ΡΕΠΟΡΤΑΖ Καθολική Επισκοπή Σύρου – “Παζάρι Αγάπης” 2019 (web tv)

Καθολική Επισκοπή Σύρου – “Παζάρι Αγάπης” 2019 (web tv)

0

Του Βαγγέλη Μαραγκού

Λίγο  πριν  το  τέλος  αυτής  της  χρονιάς  η Κάριτας  Σύρου  διοργάνωσε   και φέτος  στις   ημερομηνίες  27,28,30 Νοεμβρίου και  συνεχίζει   2,4 και 7 Δεκεμβρίου,  το  «Παζάρι αγάπης»,  ώστε  τα έσοδα από τις αγορές   να δοθούν στους  συνανθρώπους  μας  που τα έχουν πραγματικά ανάγκη  τις  άγιες  αυτές ημέρες των Χριστουγέννων και των γιορτών  που έρχονται.

Όπως μας δήλωσε   η  Ταμίας  της  Κάριτας  Σύρου Γεωργία Βουτσίνου  το  «Παζάρι», γίνεται    δύο φορές  το  χρόνο,  προσθέτοντας  ότι   υπάρχουν  30 άτομα εθελοντές  στο να γίνει  η σωστή  διαλογή  όλων  αυτών των πραγμάτων,  ξεχωρίζοντας  τα καλύτερα  προς πώληση.

Eπίσης η κυρία  Βουτσίνου  τόνισε ότι : ο κόσμος  που θα βρεθεί  να τους  στηρίξει οικονομικά αγοράζοντας  από αυτά  θα βρει  γυαλικά, ρούχα, κεντήματα ,βιβλία , ενώ, τόνισε  ότι η  συμμετοχή  του  κόσμου  είναι   πολύ καλή.

Η ίδια πρόσθεσε  ότι πολλά  από τα πράγματα αυτά κυρίως  παιχνίδια  εστάλησαν  στην Μυτιλήνη  και στην Χίο  σε παιδιά  Μεταναστών  και Προσφύγων.

Τα «έσοδα  του  παζαριού πηγαίνουν  στα  άτομα που έχουν πραγματικά την δική μας  ανάγκη  ,  όπως  η πληρωμή  φαρμάκων  των αδύναμων  συνανθρώπων μας,  αλλά και  σε άλλους  με την  αγορά  τροφίμων  από   Σούπερ  Μάρκετ» , κατέληξε.

Το παζάρι  της  Κάριτας  Σύρου  θα  το βρείτε  κάτω από την Καθολική Επισκοπή Σύρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ