Αρχική WEBTV - ΡΕΠΟΡΤΑΖ Ημιτελές έργο της πρώην Δημοτικής Αρχής το νέο...

Ημιτελές έργο της πρώην Δημοτικής Αρχής το νέο προπονητήριο Πευκακίων ? (web tv + Ρεπορτάζ)

0

Tου Βαγγέλη Μαραγκού

Λίγο  μετά  τις 11 το πρωί  σήμερα Σάββατο  30 Μαΐου 2020,  η κάμερα  του aigaiokalimera.gr  κάνει  την δική  της  αυτοψία στον περιβάλλοντα  χώρο του Σταδίου των Πευκακίων.

  Το  πάλε  ποτέ  ένδοξο γυμναστήριο του νησιού  θυμίζει  ένα απέραντο  εργοτάξιο.

 Ο  επιβλέπων  μηχανικός  στις  ερωτήσεις  που του θέσαμε  σχετικά με την διαμόρφωση  του χώρου, για ένα έργο  θυμίζουμε   που υπεγράφη  να γίνει επί της προηγούμενης Δημοτικής αρχής Γιώργου Μαραγκού και   ενώ η  μακέτα του γυμναστηρίου   δείχνει  την δημιουργία νέων κτιρίων ακριβώς  δίπλα  από το γήπεδο  μπάσκετ  εκεί οπού η κλειστή αίθουσα γκρεμίστηκε  πριν από λίγες ημέρες,  εν τέλει μαθαίνουμε  από το ρεπορτάζ και  τον μηχανικό  ότι δεν περιλαμβάνετε καμία  ανέγερση νέου κτηρίου .

  Το ίδιο θα ισχύσει και για τις εξέδρες  που βρίσκονται στην δυτική  πλευρά προς  την οδό Καποδιστρίου   οι οποίες μόνο θα συντηρηθούν.

Θυμίζουμε εδώ ότι σε  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,  η νυν  Δημοτική Αρχή,  και η πλευρά της μείζονος μειοψηφίας, είχαν διατυπώσει τις ενστάσεις τους  για την ποιότητα του έργου, μιας και  ο ανάδοχος είχε προχωρήσει σε  πολύ μεγάλη έκπτωση γύρω στο 39%.

Εδώ να συμπληρώσουμε  ότι  τα σχέδια  του έργου,  οι μελέτες  και η έγκριση  τους  όπως και η εξεύρεση  χρηματοδότησης , αλλά και  η υπογραφή  της  σύμβασης  με την εργολαβική εταιρία,    έγιναν  από την προηγούμενη δημοτική  αρχή  Γιώργου  Μαραγκού, επομένως  ότι  δεν προβλέπεται  να πραγματοποιηθεί  στις  εργασίες αυτές μέχρι  το τέλος του έργου προέρχονται  από  αυτές τις μελέτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ